Email

info@movepodotherapie.nl

Telefoon

06 – 12 38 14 99

Adres

Klepperheide 17, 6651 KM Druten

Specialisaties

Volwassenen

Heb je voet, knie, heup of lage rug klachten? Of wil je deze voorkomen? Dan ben je van harte welkom bij Move podotherapie. Ik doe een uitgebreide screening. Daarna kijk ik welke op maat gemaakte behandeling het beste bij je past om het beste resultaat te halen.  Voor de screening maak ik gebruik van specialistisch meetapparatuur, 3D scanapparatuur en highspeeds camera’s. Daarna maak ik een uitgebreide analyse met gespecialiseerde software. Op basis daarvan bespreek ik met jou wat de beste behandeling is.

Kinderen

Soms heeft een kind een afwijkende voetstand of looppatroon dat direct of later voor lichamelijke problemen kan zorgen. Omdat de kindervoet nog volop in ontwikkeling is, is het belangrijk om zo snel mogelijk te starten met functionele zooltherapie bij kinderen. Er is dan nog veel kraakbeen aanwezig en de groeischijven zijn nog niet gesloten. Daardoor is de voet nog te vormen.

Het zou ideaal zijn om alle kinderen op de leeftijd van 6 à 7 jaar  te screenen. Met specialistische meetapparatuur, 3D scanapparatuur en highspeeds camera’s ga ik samen met jullie kijken naar de beste behandelmethode.  Zo voorkom je veel lichamelijke klachten op latere leeftijd.

(Top)sporter

Ben je als sporter altijd op zoek naar het hoogst haalbare en wil je blessures voorkomen? Neem dan contact met mij op. Ik kijk dan graag samen met jou wat nodig is. Ik doe dan een uitgebreide screening, waarbij ik gebruik maak van specialistische meetapparatuur, 3D scanapparatuur en highspeed camera’s. Vervolgens maak ik een uitgebreide analyse met gespecialiseerde software en kijk ik wat jij nodig hebt om zonder problemen op het hoogste niveau zo lang mogelijk actief te blijven.

Als club of sporter ben je natuurlijk niet alleen. Daarom zijn er ook screenings mogelijk in teamverband. Deze screenings kunnen ook plaatsvinden op jouw sportclub. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op! Ik vertel je er graag meer over en kijk graag samen naar mogelijkheden.

Bedrijven

Voor werkgevers is het belangrijk dat medewerkers zo lang mogelijk fit blijven en dat zij geen lichamelijke klachten krijgen. En dat het ziekte verzuim daarmee dus laag blijft. Als podotherapeut richt ik mij op preventie en klachten op de werkvloer bij voet, enkel, knie, heup en lage rugklachten. Wil je weten wat ik voor jouw werknemers kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Maak direct een afspraak!

Reageren
Stuur Maarten een bericht!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!