Email

info@movepodotherapie.nl

Telefoon

06 – 12 38 14 99

Adres

Klepperheide 17, 6651 KM Druten

Werkwijze

Werkwijze van Move podotherapie

Van jong tot oud en van amateur tot topsporter, iedereen krijgt een uniek en uitgebreid onderzoek. Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke behandeling om jouw klachten te verminderen of te voorkomen.

We starten met een gesprek om jouw vraag zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarna wordt er een uitgebreide meting gedaan, met speciaal ontwikkelde instrumenten, om elke beweging van de voet, knie, heup en rug goed in kaart te brengen.

Vervolgens maak ik een 3D afdruk van jouw voet, door middel van een 3D scanapparaat. Deze apparatuur heeft de unieke eigenschap om de bewegingen van de voet te beïnvloeden, hiermee ga ik op zoek naar de beste stand van jouw enkelgewricht met als doel de bewegingen van zowel de voet, enkel, knie, heup en rug te optimaliseren.

Vervolgens ga jij (hard)lopen op een loopband. Door middel van High-Speed camera’s die rondom de loopband hangen worden alle bewegingen nauwkeurig bekeken. Met behulp van high-end software meet ik de hoeken en stand van jouw voet tijdens het lopen.

Tenslotte analyseer ik de verschillende metingen en bespreken we samen hoe jouw lichaam beweegt en wat we kunnen verbeteren. Na overleg komen we uit op de perfecte behandeling voor jou. We zetten vol overtuiging in op het allerbeste resultaat!

Maak direct een afspraak!

Reageren
Stuur Maarten een bericht!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!